English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ٢٧ آبان ١٣٩٦
  • اعضاء كميته :

    رئيس بيمارستان

    سه تا پنج نفر متخصص از بيمارستان

    داروساز مسئول داروخانه

    مدير بيمارستان

    نماينده مدير بيمارستان در تجهيزات

    رئيس آزمايشگاه و نماينده از آزمايشگاه در رابطه با انتقال خون

    مسئول تداركات

    سرپرستار بخش ها برحسب ضرورت

    يك نفر متخصص داخلي ترجيحا گرايش غدد

    سرپرست امور تغذيه

    كارشناس بهداشت محيط

    نماينده مطلع و تام الاختيار دفتر پرستاري

    كارشناس كميته

    مسئول دفتر تعالي

    دبیر کمیته : مسئول واحد بهبود کیفیت (دفتر تعالی ) بیمارستان

    شرح وظایف کمیته :

    ·        تدوین فرمولاری بیمارستانی

    ·        تدوین فهرستی از داروهای خود به خود متوقف شونده، داروهایی که پس از مدت زمان معینی دیگر نباید ادامه یابند و باید به پزشک معالج اطلاع داده شود.

    ·        تدوین خط مشی های مصرف صحیح داروهای مهم و شایع ( انتی بیوتیک ها)

    ·        تنظیم ، پایش و ارزشیابی خط مشی بیمارستانی در استفاده صحیح از داروها

    ·        تدوین خط مشی ها و روش هایی برای کاهش اشتباهات تجویز داروها و عوارض جانبی ناخواسته

    ·        تدوین لیست داروهای ضروری که باید در داروخانه یا هر یک از بخش های بیمارستان موجود باشد

    ·        تهیه فهرستی از داروهای بی خطر یا داروهای با احتمال خطر بالا

    ·        تهیه فرآیندهای برای تعیین، تصویب و تهیه داروهای که جزو فرمولای بیمارستانی نیستند

    ·        ترویج شیوه های علمی درمان و دارو در سطح بیمارستان

    ·        پیش بینی و نظارت بر نحوه تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی مصرفی نظارت بر نحوه استفاده از وسائل، نگهداری و تعمیر تجهیزات پزشکی

    ·        آموزش نحوه کاربرد و استفاده صحیح و ایمنی و نگهداری تجهیزات پزشکی و بیمارستانی

    ·        بررسی و مطالعه در مورد میزان نیاز به انواع مواد غذایی ( اعم از غذاهای رژیمی و سایر غذاها) از نظر کمی و کیفی ، در سطح بیمارستان

    ·        تهیه برنامه منجسم برای تهیه مواد اولیه غذایی یا غذاهای آماده از منابع استاندارد و با تخمین کیفیت، در چارچوپ بودجه و سایر مقررات بیمارستان، نظارت بر حمل بهداشتی مواد غذایی و نگهداری این مواد به شیوه های بهداشتی در محلها و درجه حرارت مطمئن

    ·        نظارت مستمر بر نحوه تهیه، آماده سازی ، طبخ نگهداری ، انتقال و توزیع و پذیرایی موا غذایی در بیمارستان

    ·        اعمال برنامه های کنترل کیفی غذا

    ·        کمک به تهیه برنامه غذایی روزانه بیماران، بویژه بیماران مصرف کننده غذاهای رژیمی ، به صورتی که کالری روزانه مورد نیاز به بهترین وجه تامین گردد. اعمال تنوع غذایی بر حسب فصول سال

    ·        نظارت بر تهیه و استفاده صحیح و به جا از مواد و پودرهای Enteral Feeding و سرمهای مورد نیاز جهت تغذیه وریدی ، به منظور استفاده در بیمارانی که امکان استفاده از تغذیه عادی ندارند

    ·        ارزیابی رضایت بیماران از کیفیت غذا

    ·        آموزش کارکنان بخش تغذیه به منظور مراعات موازین بهداشت فردی ، بهداشت محیط، مقررات غذائی و دستورالعمل بهداشت کار در آشپزخانه و سایر اماکن بیمارستان

    ·        نظارت بر تعویض به موقع و سال پخت، ظروف مستعمل و غیر بهداشتی

    ·        پیشنهاد در جهت تهیه غذای سالم برای پرسنل

    ·        تهیه و کنترل شناسنامه بهداشتی مشتمل بر گواهی صحیت مزاج و عدم ابتلا  به بیماریهای واگیردار و مسری، برای کلیه مامورین امور تغذیه بیمارستان و انجام ادواری آزمایشات ضروری برای تایید سلامت ایشان

    ·        تهیه گزارش سالیانه از وضعیت امور تغذیه در بیمارستان

    توالی برگزاری کمیته:

    حداقل هر سه ماه یک بار تشکیل جلسه و مستندات نگهداری گردد.

    توضیح : این کمیته جایگزین کمیته دارو، درمان و تجیهزات و کمیته تغذیه و رژیم های درمانی در ضوابط فعلی ارزشیابی می گردد.